Go to Top

Om KKC

Københavns Kulturcenter er et mangfoldigt hus. Det overtog adressen fra den gamle tekniske skole i København. Kultursalen midt i bygningen findes således i dag, hvor den gamle maskinhal stod frem til 1999. Herfra og et år frem blev hele huset ombygget til, hvad vi ser i dag.

I 2005 etablerede Københavns Kulturcenter sig som et professionelt konferencecenter, hvor der for alvor bliver satset på ekstern udlejning af centerets gode konferencefaciliteter.

Udover den store Kultursal har en løbende udvikling i huset medført flere mindre sale, som også kan benyttes til separate  konferenceformål.

Livet i kulturcenteret

Når du besøger Københavns Kulturcenter, vil du møde mange forskellige mennesker på din vej igennem huset. Derfor er  Kulturcenteret præget af et utraditionelt miljø, hvor fleksibilitet, medmenneskelighed og personligt engagement er nøgleord for huset og dets brugere – ikke mindst for de ansatte i konferenceafdelingen.

Alle husets fem etager rummer mange lejere, og der er livlig aktivitet alle ugens syv dage. Bygningerne ejes af Kirken i Kulturcentret, en uafhængig frikirke, som bruger Kultursalen til gudstjenester om søndagen.

Fordelt på 5 etager gemmer sig bogforlag, bibliotek, friskole, sprogskole, psykologer og andre spændende virksomheder.

Det meste af kælderarealet er lejet ud til KKR, en tv-station, hvilket gør, vi altid har professionelle teknikere til afvikling og som kender husets mange muligheder.

De mange andre firmaer, som holder til i bygningen, er også flittige brugere af konferenceafdelingen, som holder til i hele  stueetagen.