Go to Top

Nordea

Kære Lisbeth & team

En stor og varm tak for et fantastisk arrangement i Københavns Kulturcenter 26. oktober 2007.

  • Lokalerne er i god og velholdt stand – med velfungerende garderobe og rigtig gode toiletforhold. Som ”hus” er I klar til at tage enhver udfordring op – og I løste det hele fra depotlokaler til sidste øjebliks ændringer i lyssætningen.
  • Forplejningen fortjener kun ros. Menuen var flot sammensat og MEGET velsmagende. Skønt at komme i et stort hus – og opleve hvordan fokus fortsat er på kvaliteten.
  • Betjeningen var ganske enkelt helt i top. Et SUPER engageret tjenerteam med meget synlig fokus på gæsternes velbefindende, var med til at hæve den generelle oplevelse.
  • Administration og servicepersonale fungerede perfekt. Fra tidlig morgen til sen aften var der fuld fokus på arrangementet og de opgaver der skulle løses. Et stort og motiveret team sikrede at enhver udfordring blev løst hurtigt og effektivt.

Vi valgte at placere vores arrangement i – det for os forholdsvis ukendte – Københavns Kulturcenter, og var naturligvis spændte på ”husets” formåen. Vi vil efterfølgende sige, at enhver tvivl og usikkerhed er gjort godt og grundigt til skamme. Hus og personale løste opgaven til UG.

Vi glæder os allerede til næste arrangement i Københavns Kulturcenter.

Med venlig hilsen / Best regards
Nina Thomsen
Event Specialisten

Rådhustorvet 1, 2.sal Telefon: +45 4499 4487
DK-3520 Farum Fax: +45 4499 4487
Denmark Mobil: +45 6171 7153

WEB:
www.eventspecialisten.dk
Mail:
nina.thomsen@eventspecialisten.dk